Eljött az esküvő ideje?

A kedvesem (akivel már 5 éve élünk együtt) és én a motorozás szerelmesei vagyunk. Mindketten egy motoros közösségnek vagyunk a tagjai, és ott is ismerkedtünk meg.

Ez az 5 év azért már elég hosszú idő, így úgy döntöttem megkérem a barátnőm kezét. Stílszerűen egy motoros út közben terveztem ezt megtenni.

Reggel indultunk is az egyik vidéki magyar városba a motorunkkal. A barátnőm persze azt sejtette, hogy ez csak egy sima kirándulás lesz.

A történet vége egyszerre vidám és vicces: a kedvesem igent mondott. Közvetlen utána viszont feltűnt, hogy a motorjának az abroncsa felmondta a szolgálatot, így az esküvő megszervezése előtt még akadt egy fontos dolgunk.

Úgy döntöttünk, hogy inkább a városban maradunk addig, míg nem szerezzük be az új abroncsokat. Így találtunk rá a motortire.hu weboldalára, ahol minden feltétel adott volt ahhoz, hogy a lehető leghamarabb szerezzük be a legkiválóbb abroncsokat, melyekkel nem fordulhat elő újra ilyen gond.

A szerencsénk az volt, hogy szállítást is vállalnak, így nekünk csak annyi volt a dolgunk, hogy megvárjuk, mire megérkeznek az új motorgumik. Előre elárulom: nem kellett sokat várnunk. A abroncsok hamar megérkeztek, és pontosan olyan minőséget képviseltek, amit a weboldaluk ígért.

Annyira elégedettek voltunk a szolgáltatásukkal, hogy miután hazaértünk a barátnőmmel, úgy döntöttem, újra átolvasom a weboldaluk nyújtotta lehetőségeket, mert az előző alkalom csak egy gyors, “SOS jellegű” vásárlás volt.

Ahogy egyre többet olvasgattam a weblapjuk tartalmát, egyre inkább éreztem, hogy hamarosan én is rendelni fogok tőlük abroncsokat a motorom számára. Itt tényleg a legjobb márkák találhatóak meg. Én elég jól értek a motorokhoz, szóval tudom miről beszélek.

Már maga a weboldalukon történő tartózkodás is egy élmény volt. A motortire hu pontosan tudja, mire van szüksége az ügyfeleknek. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a weboldal tervezője maga is egy motoros volna. Ki tudja, talán így is van. Majd talán megkérdezem tőlük, mikor személyesen meglátogatom őket, mert szeretném, hogy majd ők szereljék fel a motoromra a gumikat. A motortire hu csapata ugyanis a gumik felszerelését is vállalja, amit rendkívül profin végeznek el.