A csodálatos nagy napunk, az esküvőnk, ami hála égnek meg is lett örökítve

esküvői videósValahányszor visszagondolok arra a csodálatos napra, akkor mindig eszembe jut, hogy hát minek is próbálom itt felidézgetni a dolgokat?

Csak annyit kell tennem, hogy majd, ha hazaértem a munkából, akkor szépen berakom a dvd – t a lejátszóba és egyszerűen csak visszanézem a full HD minőségben és gyönyörű zenei aláfestéssel alátámasztott videónkat, ami az esküvőnkről készült.

Tudtam én, hogy profira kell bíznunk ezt a feladatot.

Voltak kisebb összekapásaink emiatt anno a vőlegényemmel, most már természetesen a férjem, hogy egy közeli barátot kérjünk meg, hogy örökítse meg az eseményeket a nagy nap folyamán, vagy inkább valaki szakmabelit keressünk – e.

Végül úgy döntöttünk, hogy biztos, ami biztos inkább egy esküvői videóst kérünk fel ennek a feladatnak az elvégzésére.

Mindenkivel azonos véleményen vagyunk, miszerint nagyon is megérte így dönteni,  a mellett, hogy profihoz fordulunk és így senkinek sem válik a kárára az, hogy videóznia kell, ahelyett, hogy a bulit, a lagzit igazán élvezni tudja.

A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról.

Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk.

Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is.

Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.

Szóval csak pozitív dolgokat tudok felhozni e mellett.

Bevallom, hogy pár havonta előveszem a kis cd – t és bele bele nézek a filmanyagba, mert olyan, mintha valami romantikus vígjátékot néznék éppen a tévében, csak ez annál is sokkal jobb.

Sokkal személyesebb, hiszen rólam és életem szerelméről szól.

Sajnos a nászutunkat már nem tudtuk ilyen formában megörökíteni, mert az azért elég furán nézett volna ki, hogyha egy esküvői videóst is magunkkal viszünk Görögországba, szóval ott saját magunknak kellett erről gondoskodni.

De ma már olyan profi felszerelések, kamerák és fényképezőgépek vannak, hogy ez a dolog nem is jelentett problémát.

Amit tudtunk és akartunk azt megörökítettük, a többit pedig az emlékeinkben őrizzük meg a továbbiakban, ahonnan bárhol bármikor, bármilyen körülmények között előkereshetjük a látott képeket.

Meg, ahogy mondani is szokták, hogy éljünk a mának, éljünk a pillanatnak.

Van, amit nem szükséges egy fényképen őrizgetni, a lényeg, hogy ott voltunk,mi voltunk és átéltük, átéreztük az a helyzetet, csodálatos pillanatokat.

Egy fénykép múlandó, hiszen el tud veszni, de az élmény örök.

A nászutunk Görögországban egyébként csodálatos volt

Két hétig tartott, szóval rögtön két hétre össze voltam zárva életem szerelmével, de ezt bármikor újra megtenném.

Nem tudom, hogy majd a közös jövőnkben mikor lesz ilyenre újra lehetőség, hogy huzamosabb ideig, nem csak egy hétig, a külvilágtól kicsit elzárva ketten eltöltünk csodálatos napokat egymással.

Remélem, hogy azért adódni fognak ilyen alkalmak és azt is, hogy minél sűrűbben fognak iylenek előfordulni.

De ki tudja.

Ez még mind a jövő zenéje.

Mindenesetre nem győzőm hangsúlyozni, hogy tényleg nagyon hálás vagyok amiatt, hogy életem egyik legszebb napját bármikor újraélhetem, láthatom, mert egy videó őrzi itt nekünk a nappali kis szekrényében.

Fontos az nagyon, hogy erre a feladatra megfelelő embert találjunk, mert ha már egyszer fel lesz véve az a bizonyos nap, akkor legyenek azok a felvételek csodálatosak és minőségiek is egyben, ahogy el is várható egy profi esküvői videóstól természetesen.