A vhs kazetta digitalizálása a legjobb évfordulós ajándék!

vhs kazetta digitalizálásRengeteget kutatok megfelelő szolgáltatás után, ami príma munkát végez videokazetta digitalizálásában. Egy rettentő értékes kincset szeretnék digitalizálni, mert tudom, hogy az ősöknek nagyon nagy meglepetést tudnék szerezni vele! Tehát, nem bízhatom, nem törődöm szakemberekre, hanem egy olyan műhely kell, ahol szívét-lelkét beleadja a mester, hogy vhs kazettáról átkerüljön korongra az adat. Az eddigi kutatásom legjobb találta, egy nagyon kedves (legalább is a weblapjukról ezt szűrtem le) kis családi vállalkozás, ahol generációk foglalkoztak, foglalkoznak ezzel. Annyira őszinte és baráti bemutatkozást találtam róluk az oldalon, hogy azt érzem muszáj hozzájuk fordulnom. Többi hasonló szolgáltatás áraihoz képest, sokkal kedvezőbb a vhs kazetta digitalizálása szerencsére!

Az egész úgy kezdődött, hogy hárman vagyunk testvérek, és ahogy idősödünk, egyre kevesebb időnk van találkozni, de egyik nyáron sikerült összegyűlünk a szülőknél egy hosszú hétvégére. Segítettünk nekik lomtalanítani és a saját emlékeinket elhozni, vagy kidobni, hogy ne foglalja nekik a helyet. Számos kincset találtunk ezalatt a művelet alatt. Én személy szerint ráleltem szüleim esküvői kazettáira, amit szép csendben lenyúltam, a tökéletes évfordulós ajándék reményében. Mindig olyan gagyi dolgokat adtam, vagy nem is adtam nekik semmit, szóval itt az ideje változtatni ezen. Amikor megnéztem a kazettákat, édesanyám nagyon szép menyasszonyi ruhában volt, tehát biztos egy különleges és szép emléket hozok nekik el, amit újra és újra át tudnak majd élni, köszönhetően a modernkornak és azoknak a szakembereknek, akik még foglalkoznak digitalizálással!

Ez a legjobb módja, hogy a régi emlékeket megőrizzük, hisz ezekhez, ha visszanyúl az ember, mindig tud belőlük lelki energiát meríteni. Kár, hogy ilyen tempóban halad a világ és bizonyos technika, ami 15 éve még nélkülözhetetlen volt és csodaszámba ment, mára már nyoma sincs. Pedig én még szerettem videokazettákkal, kazettákkal foglalkozni. Valamiért olyanok ezek, mint a könyv. Hiába van sok digitális megoldás már könyvekre is, az ember szívesebben fogja meg, szagolja meg, mint a modern társait. Ha beválik a vhs átírása cd-re, minden bizonnyal igénybe veszem és kedvenc kazettáim anyagát is átíratom, mert az a koszos szalag hangzás, ami a kazettáknak van az gyerekként nagy hatással volt rám.

Nem akarom szaporítani a szót, ha beválik az a remeknek látszó szolgáltatás, akkor biztosan fogok még cikket írni róla, de már így látatlanban is ajánlom másnak, akinek hasonló gondja van, mert egy jól működő vállalkozásnak tűnik. Ezenkívül segít nekem kézhez kapni a legjobb évfordulós ajándékot olcsón és a jövőben még nagyon sok mindenre fel fogom majd tudni használni, mert a videokazetta és hangfelvételek digitalizálása mellett keskenyfilmeket is át tudnak ültetni bináris számrendszerbe!