Miért ne lehetne pénztárcát ajándékozni esküvőre?

Ti is vártátok a nagy napot? Amikor nekem volt az esküvőm, nagyon izgatott voltam, előtte lévő nap nem is igazán tudtam aludni. Nem vagyok az a típus, aki szívesen van a figyelem középpontjában, és hát tudjátok, az esküvő az nem éppen egy olyan alkalom, amikor a menyasszony el tudna nagyon bújni a vendégek elől. De végül is jól zajlott az egész, és a végén már csak a pozitív emlékek maradtak meg, az izgalom pedig egy idő után egyszerűen tova szállt.

Ha pedig nem a saját esküvőnkről van szó, akkor az izgalmat az tudja okozni, hogy kiválasszuk a megfelelő ajándékot a házaspárnak. Ez sokszor nem olyan egyszerű, hiszen nem tudjuk pontosan, hogy mire van szükségük, hacsak nem állítottak össze valamilyen listát, ami közül lehet választani.

Én mindig azt szoktam mondani, hogy érdemes valami praktikus dolgot ajándékozni, amit használni is tud a pár. Most legutóbb a barátnőm húgának volt az esküvője, és én mit tettem? Nemes egyszerűséggel pénztárcát ajándékoztam nekik, mondván, hogy abban tudják gyűjteni a közös pénzüket. Egy gyönyörű szép pénztárcát választottam a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca weboldalról. Itt számos lehetőség közül lehetett választani. Mindenképp egy nagy pénztárcát szerettem volna, hogy jelképezze azt, a gazdagságot, ami rájuk vár, ezért egy XXL pénztárcát választottam a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalról. Ezt a méretet könnyedén bal oldalon ki tudtam választani. Találtam is egy nagyon szuper kívül és belül is bőr pénztárcát, amiben rengeteg hely van. Ez egy 20 centiméter x 10 centiméteres pénztárca volt. Bár a női pénztárcák között szerepelt zöld és kék színekben pompázott, ami lehetővé tette azt, hogy ez egy valódi közös ajándék legyen, hiszen nem kimondottan csajos színekből állt. Ebben a pénztárcában számos kártyának van lehetőség, amit a webshopban lévő képekből tudtam meg, így mindegyik rekeszben elrejtek egy kis apró üzenetet a házasságukkal kapcsolatban, de amúgy ez a pénztárca már önmagában is remek ajándék lenne.

De ha a pénztárca vásárlásra te nem is tudsz gondolni úgy, mint esküvői ajándéknak, akkor is érdemes szétnézni a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalon, hiszen rengeteg bőr női pénztárca közül lehet válogatni. Az XXL méret mellett természetesen vannak kisebb pénztárcák is, S és M és L és XL méretek közül is lehet választani, így az is megtalálhatja a megfelelő bőrpénztárcát, akinek kisebb méretű pénztárcára van szüksége. Ahogy elnéztem a kínálatot, minden stílushoz meg lehet találni a megfelelő pénztárcát, akár csatosat szeretne valaki, akár cipzárosat, akár patentosat, tényleg minden típusú lehetőség megtalálható a weboldalon. Színek is sokfélék vannak. Ezt szűkíteni is lehet egyébként az oldalon van egy szín nevű rész, ahol be lehet pipálni azokat a színeket, amelyeket meg szeretnénk nézni.

Akkor sincs gond, ha a párodnak vagy az apukádnak szeretnél pénztárcát vásárolni, mivel a női pénztárca kategórián kívül férfi pénztárca kategória is szerepel az oldalon. A férfi kínálatban is, a női pénztárca kínálathoz hasonlóan, be lehet állítani a pénztárca méretét és színét is, így nem muszáj a teljes kínálatot egyesével átnézni, ami egyébként lehet, hogy soknak tűnik, de amikor szántam időt arra, hogy szűkítés nélkül néztem végig a kínálatot, hihetetlenül szuper cuccokat találtam. Szóval megéri egy kis időt szánni rá, de ha még sincs erre idő, akkor pedig ott vannak segítségül a szűrési feltételek.