Lánybúcsú póló ajándékba a legjobb barátnőmnek

A legtöbb nő életében eljön (legalább) egyszer az életében az esküvője napja. Aki nem csinál valamit nagyon rosszul, vagy nem zárkózik el szándékosan még a gondolattól is, az előbb-utóbb rátalál valakire, aki úgy gondolja, hogy jó lenne az életük hátralévő részét együtt tölteni. Így volt ezzel a legjobb barátnő is, akinek a kezét végül hat év után kérte meg a férje. Nagyon aranyos történet, talán majd egyszer azt is leírom. Mindenesetre egy évet adtak maguknak, hogy megszervezzék az esküvőt, szóval viszonylag sietniük kellett. Persze én voltam az első, akit a barátnőm megkért, hogy legyek a tanúja, mi mást mondhattam volna rá, mint igent. Már azt is kitaláltam, hogy milyen lánybúcsú póló lenne a legjobb az alkalomhoz, csak annak kellett utánajárnom, hogy hol tudom elkészíteni és mennyiért.

Ez viszont nagyobb fejtörést okozott, mint azt valaha is gondoltam volna. A fene se számít rá, hogy egy lánybúcsú póló ennyire feladja a leckét, nekem mégis összejött. Azon hasaltam el valószínűleg, hogy nem kezdtem el időben foglalkozni vele, mert úgy gondoltam, hogy addig még van egy csomó idő, bőven belefér később gondolkodni rajta. Csakhogy elszámoltam magam, mert nekem az esküvő dátuma élt a fejemben, azt ellenben nem vettem számításba, hogy a lánybúcsúnak előbb meg kell lennie, és az nekem, mint tanúnak a feladatom. És ha ez még önmagában nem elég, akkor a feladatokat, programot és mindent nekem kellett volna kiötölnöm. Végül aztán észbe kaptam, és a többi barátnőnk segítségét kértem, szétosztottam a feladatokat, és így minden megoldódott.

lánybúcsú póló

Viszont a lánybúcsú póló még mindig késlekedett, és attól féltem, hogy nem leszek kész időben. Úgyhogy a csajokkal leültünk egy este, hogy átbeszéljük a teendőket, dolgokat, és ott említettem, hogy ezzel a póló dologgal bajban vagyok, és tudna-e esetleg segíteni valaki. Az egyikük kis gondolkodás után hirtelen felkiáltott, és mondta, hogy az öccse folyton egy bizonyos oldalról rendeli a vicces feliratos pólóit, megnézhetnénk azt is, hátha van ilyesmi is. Felhívta gyorsan a tesóját, és megkérdezte, hogy hol szokott pólót venni. Nem volt egy könnyű meccs, mindkettő kicsit nehezen fejezte ki magát, de végül sikerült belőle kiszedni. Én közben gyorsan felírtam a póló készítő weboldal címét, hogy el ne vesszen, és amint véget ért a beszélgetés, rögtön néztem is fel, hátha találok valamit.

Ha máskor is ekkora szerencsém lenne, akkor már régen lottómilliárdos lennék, ugyanis, mindamellett, hogy egy nagyon szépen és áttekinthetően megszerkesztett oldallal találtam szemben magam, még külön lánybúcsú póló mintáik is vannak! Kimondottan olyanok, amik nekem tetszettek, vagy amilyenekre gondoltam. Így tehát nem kellett nekem személyesen egyik pólónyomdásztól a másikig rohangálnom, hogy végül jó drágán elkészíttessek valamit, ami nem is biztos, hogy jó lesz. Ehhez képest itt vicces minták, jó színek és házhoz szállítás is van, teljesen elfogadható áron szóval számomra nem volt más kérdés. Kiválasztottam a szerintem legjobbat, és megrendeltem. Már nem volt sok idő a lánybúcsúig, szóval szurkoltam, hogy minél hamarabb megérkezzen, nem akartam felsülni.

Hála az égnek a futár a pólóval igen hamar megérkezett hozzám, és tökéletes, kiváló minőségben kaptam meg azt, amit megrendeltem. Éppen időben kaptam meg ahhoz, hogy át tudjam adni, ezzel nagy meglepetést és komoly derültséget okozva a drága barátnőmnek. Szerencsére a humorunk nagyon hasonló, így ő is azonnal vette az adást, és jót nevetett a mintán. Egész este rajta volt, le se volt hajlandó venni, még akkor sem, amikor kicsit megáztunk, pedig ott volt nála tartalékban az a felső, amiben jött. Ez annyira jól esett, ilyenkor tényleg meglátszik, hogy milyen nagyra értékeljük az egymástól kapott dolgokat. Nagyon örülök, hogy a lánybúcsú póló ilyen jól sült el, de ezt hiszem, ezután más alkalmakra is vásárolni fogok innen ajándékba másoknak is.