Kiváló árak és kiváló minőség házasítása a kulcs

Egy esküvő szervezésekor nagyon összetett, de természetesen izgalmas és örömteli feladat is egyben. Gondolni kell a meghívóktól kezdve, a ruhán és frizurán át a zenészig mindenre és akkor még az egyik legfontosabb dologról, a vacsoráról nem is esett szó. Bár, lehet hogy ne is lehet ezeket a kérdéseket fontosság szerint rangsorolni, hiszen minden apró részletnek tűpontosan a helyén kell lennie. Ezért is nagyon izgalmas a „nagy nap”, hiszen jó esetben csak egyszer van ilyen az életünkben és jó majd úgy visszagondolni rá, hogy mennyire tökéletes volt.

Manapság az éttermekben már próbavacsorát is lehet rendelni, ahol előre megkóstolhatjuk a fogásokat ezzel is megkönnyítve a döntést amellett, hogy melyik menüt válasszuk. Teljesen természetes igény, hogy lakodalmunkon kifogástalan minőségű, finom ételeket szeretnénk a násznép asztalán tudni. Ezért, mindenképpen olyan éttermet választani, mely modern, jól felszerelt, gépesített konyhában állítja elő a fogásokat. Ezt könnyedén meg tudja tenni bármelyik vendéglátó, főleg, ha konyhája felszereléséről az Rdealer Group webáruházában kapható gépek beszerzésével gondoskodik.

Az Rdealer Group honlapja és webáruháza a www.rdealergroup.hu  weboldalon érhető el. Ők egy családi vállalkozás, mely már 20 éve foglalkozik nagykonyhai gépek kis- és nagykereskedelmével. Főleg olasz, magas minőségű termékeket árusítanak. Az általuk forgalmazott termékek köre nagyon széles, 10 kategóriában is válogathatunk közöttük. Egyébként a főoldalon kiemelt termékek, népszerű termékek és termékek és legújabb termékek szerint is kategorizálva vannak és kereső is a rendelkezésre áll, hogy megkönnyítsék az eligazodást a sok-sok berendezés között.

Kávéfőző, pizzalapát, italhűtő, kutter, vákuumcsomagoló, felsorolni is sok lenne, mennyi minden megtalálható a webáruházban. Az árak nagyon kedvezőek, tekintve, hogy megbízható, ismert márkájú, tartós, zömmel olasz gépeket kapunk a pénzünkért cserébe. Ezek olyan felszerelések, melyek biztosan sokáig szolgálják éttermünket, konyhánkat. Nem minden termék ára van a weblapon feltüntetve, tekintve, hogy egyes gépek értéke az euró/forint árfolyam változásainak megfelelően mozog. Ezért érdemes az árakról az ügyfélszolgálaton érdeklődni.

Bemutatótermet is üzemeltetnek

Bár a képek nagyon részletgazdagok és a leírások is alaposak, esetenként jobb a gépeket személyesen is megtekinteni. Ezt minden további nélkül megtehetjük a külön erre a célra létesített bemutatóteremben. A kínálatban egyébként új és használt gépek is felsorakoznak mindegyikre van garancia. Az új berendezésekre egy év, míg használt társaikéra 3 hónap érvényesíthető. Bármilyen kérdés, kérés esetén érdemes őket felkeresni, a kapcsolat menüpont alatt e-mail címet és telefonszámot is találunk, ezek mellett 2 telephelyet is üzemeltetnek, valamint jelen vannak a közösségi médiában is.

Ha megtörtént a vákuumcsomagoló, italhűtő, fagylaltospult, jégkása készítő, pizzakemence kiválasztása, jelentkezhetünk érte személyesen. Ezt hétköznapokon, a telephelyeken 8 és 16 óra között tehetjük meg. Ha a szállításról mi magunk nem tudunk gondoskodni, megrendelésünket kiszállítással is kérhetjük. Ekkor csak annyi dolgunk van, hogy egyeztetjük a feltételeket az ügyfélszolgálattal, a honlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.

Annak sincs akadálya, ha az itt megvásárolt gépeket pályázati pénzből szeretnénk finanszírozni. Sőt, hab a tortán, hogy igény szerint még a pályázattal kapcsolatban is kérhetünk segítséget. Az Redealer Group munkatársai ugyanis úgy fogják összeállítani számunkra az árajánlatot, hogy az minden formai és tartalmi követelménynek, megfeleljen, már ami a kiírt pályázatot illeti.  

Mindenkinek ajánlom, aki vendéglátóipari egységet üzemeltet, esetleg tervezi egy ilyen megnyitását, hogy körülnézzen ebben a webáruházban. Biztos vagyok benne, hogy hamar visszatérő vásárló lesz.