Hogyan legyen az esküvő életünk legszebb napja

Az eskűvő egy nő legfontosabb napja. Azt hiszem hölgyeim, ezen nem vesznék össze egyikükkel sem. Sok mindennek kell passzolnia a nagy napon ahhoz, hogy egy menyasszony jól érezze magát és ne változzon úgynevezett menyaszörnnyé. Nézzünk most végig néhány témát, amin elcsúszhat a dolog, ha nem figyelünk oda eléggé.swarovski ékszerek

Vendégek

 Mikor elképzeljük a nagy napot, legtöbben azt látjuk magunk elött, hogy minden egyes hozzátartozónk velünk ünnepel, ott van minden családttag és az összes barát a nagy eseményen. De mindenki családjában van olyan ember, aki kellemetlenül viselkedik, főleg, ha iszik.

Tanácsos ezeket az embereket valami jó indokkal kihagyni a meghívottak listájáról, így elkerülhetjük az esetleges jeleneteket. Illetve az esetleges nézeteltéréseknek sem biztosít jó terepet és helyet egy esküvő, így jobban járunk, ha a viszálykodó családtagokat is kihagyjuk, vagy jó távol ültetjük egymástól

Helyszín

 A helyszínválasztásnál amellett, hogy nagyon fontos a hangulat és a minőség, mindig gondoljunk az esetleges időjárási nehézségekre is. Tudom, hogy esküvővel kapcsolatban az eső szót ki sem szabad ejteni, de attól még fel kell készülnünk rá. Ha lehet, mindenképpen tudjuk biztosítani a fedett helyszínt, és legyen lehetőség fedezékbe vonulni, ha eleredne. És persze arra is figyeljünk oda, hogy egy hófehér ruhában nem jó a sárban dagonyázni, szóval legyen sármentes terület a közlekedésre.

Ruha és ékszer

 Talán ez az, ami döntő az összes közül. A menyasszony ruhája maga az esemény csúcspontja, és ennek ugye bár fele sem tréfa. Nagy gondot kell fordítani a kiválasztására és nem szabad elkönnyelműsködni a dolgot. Egy igazi nő, egy igazi menyasszony tudja, mi áll jól neki, nem az alapján választ ruhát, hogy mi az ami szépen mutat a magazinokban, vagy máson, hanem mi az, ami neki jól áll és szépen passzol az egyéniségéhez, hogy ő legyen az este legszabb királynője. Persze a ruhát ezen alkalommal ékszerekkel is fel kell dobnunk. Itt is maradjunk az izléses dolgoknál, mint például a swarovski ékszerek, amik csillogásukkal kiemelik a ruhát és még nagyobb figyelmet szentelnek a menyasszonynak.

 

Ha mindenre kellő figyelmet fordítunk, biztosak lehetünk benne, hogy az esküvőnk lesz életünk legszebb napja, és nem úgy fogunk visszagondolni az eseményre, mint egy horror történetre. De vigyázzunk, ne essünk túlzásokba se és ne pörögjük túl a dolgot, hiszen ha minden tökéletes is, elronthatjuk a hangulatot azzal, ha túlságosan magasak az igényeink, vagy mindennel szemben túlzottan elégedetlenek vagyunk.