Ha a leendő apósom függő: Petke Zsolt magánrendelés.

Az esküvő előtt mindenkinek vannak félelmei, mint ahogy természetesen nekem is voltak. Ennek elsődleges oka a leendő apósom volt, aki sajnos eddigi életének jó részében nemigen ivott olyasmit, ami nem tartalmazott alkoholt. Gyerekkorában azért biztos a vizet is elfogyasztotta, de tudomásom szerint amint lehetősége volt rá, szépen lassan felhagyott ezzel a szokásával. A vőlegényem is egy kissé félve mutatta be annak idején, mert nem tudhatta, hogy éppen akkor milyen állapotban lesz. De a családi eseményeken is mindenki kissé félve jelenik meg, mert sose tudni, mennyire sikerül berúgnia és milyen botrányt kavar. Értelemszerű, hogy az esküvőnkre el kellett hívnunk, hiszen a leendő apósom, de előre megmondtam a páromnak: a mi esküvőnket nem fogja tönkretenni! A megoldás szerencsére még éppen idejében jött, petke zsolt magánrendelés formájában.

Vannak azok a bizonyos tipikus menyasszörnyek, akik kifordulnak önmagukból, ha a menyegzőjük közeledik. Én abszolúte nem tartom magam ilyennek, de azt pontosan tudtam, hogy nem fogom hagyni az apósom részeg randalírozását. A párommal egyszer szeretnék összeházasodni, és amennyire egy ilyen esemény vidám, plusz a korlátlan fogyasztás a lagzin, és máris kész a katasztrófa. Nem szeretném azt az emléket őrizni, hogy az egyik örömapa kikezd még a pincérekkel is, netán a földön fetreng a saját piszkában vagy az asztalon táncol kisgatyában. Az ilyesmi maradjon csak meg másnak, úgyis mindig kell vicces videó utánpótlás, én viszont nem kérek belőle. A legjobb megoldás volt, ha még jóval az esemény előtt megpróbáljuk rávenni, hogy kezeltesse magát. Nem volt egy egyszerű beszélgetés, amikor szembesítettük a tényekkel, hogy tőle félünk a legjobban. Viszont az előzetes kutatásaim alapján már ott volt a kész megoldás a zsebemben petke zsolt magánrendelés formájában, amire nagy nehezen rávettük, hogy elmenjen.

Egy addiktológus szaktekintély jó eséllyel tudja, hogyan kezelje az ilyesmit. A vőlegényemet (most már férjemet) is elküldtem, hogy támogassa, segítse az apját, ne azt érezze, hogy meg akarunk szabadulni tőle. Végső soron a szerencsén is múlt a dolog, hiszen ha nem kezdek el lázasan kutakodni, hogy hol tudnánk valamilyen módon ráncba szedetni a papát, akkor sose akadok rá erre a magánklinikára, ahol petke zsolt magánrendelés is van, és ahol szaktanácsadóként is közreműködik. Ha valahol, hát itt jó esélyei vannak az öregnek arra, hogy kicsit összeszedje magát. Igaz, ami igaz, nem volt olcsó a kezelés, de itt már lassan nem csak az esküvőről, hanem az életéről is szó volt. Ha így folytatta volna, azt bár biztosan nem éri meg, hogy a kezében tartsa az első unokáját. De a kezelésen nagy szakértelemmel és odafigyeléssel bántak vele, szinte egy teljesen másik embert kaptunk vissza utána. Szóval már nyugodtan egybekelhettünk, és amiatt se kellett aggódni, hogy az apósom idejekorán távozik.