Esküvőszervezés idején lett csőtörésünk

Életem legszebb időszaka volt, amikor a vőlegényemmel terveztük az esküvőnket. Minden olyan izgalmas volt, az egész lakodalom szervezése, és persze az előttünk álló jövő is. Nagyon kíváncsi voltam rá, mit hozunk ki a közös életünkből. Szerintem mondanom sem kell, hogy egy esküvő megszervezése mennyi költséggel jár. Manapság már minden olyan drága, minden egyes vendéget meg kell gondolnunk, akit meg szeretnénk hívni. Nem úgy megy, mint régen, hogy a lakodalmakra az egész falu hivatalos volt. Persze sok esetben már könnyebb dolgunk van, mint a felmenőinknek, például nem nekünk kell az egész lakodalmas menüt elkészíteni, és emiatt hetekkel korábban elkezdeni a készülődést. Szó, mi szó, izgalmas, de stresszes időszak zajlott akkor az életünkben, így szerintem nem meglepő, hogy nagyon rosszul érintett minket egy váratlanul érkező csőtörés.

Egy délután beírta a vőlegényem a keresőbe, hogy csőtörés budapesten, mert gyanúsan nem volt víznyomás már egy ideje. Sajnos elég hamar kiderült, hogy a csőtörés bizony nálunk van. Sürgősen szakemberre volt szükségünk, így felhívtuk a vizszereles.net oldalán található telefonszámot. Ahogy a weboldalukon is le van írva, sürgős helyzetben akár 1-2 óra alatt is a helyszínre tudnak jönni. Szerencsére nálunk nem az a durva, mindent elárasztó csőtörés volt, csak egy kis vízfoltot vettünk észre a nulla víznyomás mellett, de tudtam, hogy nem késlekedhetünk. A vőlegényem elég gyorsan egyeztette a részleteket az úriemberrel, aki felvette a telefont, és biztosított róla, hogy hamar igyekeznek kiérni a helyszínre. Nem aggódtam én személy szerint, hiszen a vizszereles.net már több mint 30 éve van a szakmában. Ez idő alatt sok mindent láthattak, így én kétlem, hogy nagyon új helyzetekkel tudnának találkozni.

A vőlegényem ezután már szaladt is tovább a dolgára, én viszont maradtam a vizszereles.net weboldalán, hátha megtudok még néhány hasznos dolgot. Többek között olvastam, hogy a csőtörés egyik jele lehet a nagyon alacsony víznyomás. Ezt jó volt tudni. Kicsit bosszankodtam, mert ha ezt tudtam volna, sokkal hamarabb ki lehetett volna hívni a szerelőket, de sebaj. Az első, és legfontosabb dolog, ha csőtörést észlelünk, vagy inkább gyanakszunk rá, akkor azonnal el kell zárni a főcsapot annak céljából, hogy megakadályozzuk a további károk kialakulását. A második lépés a segítségkérés. Azt is megtudtam, hogy az ügyfelek számára lehet, hogy lassúnak tűnhet a tempó, ahogyan a szakemberek dolgoznak. Ennek azonban megvan az oka. Ők sokkal precízebben dolgoznak, mint általában megszokhattuk, így ez értelemszerűen több időt is vesz igénybe. Nekik és nekünk, ügyfeleknek sem érdeke, hogy gyorsan, de ne olyan alaposan dolgozzanak. Hiszen, ha a munkájuk minőségi, az szavatolja a visszatérő ügyfélkört.

Ha esetleg nem olyan sürgős nekünk a szerelés, akkor a telefonálás mellett lehet az oldalukon visszahívást is kérni egy űrlap kitöltésével. Itt meg kell adnunk a nevünket és még néhány személyes adatot, hogy valahogy utol tudjanak bennünket érni. Én jó lehetőségnek tartom ez utóbbit is. Ígéretükhöz híven nagyon gyorsan kiértek a szakemberek, én meg is lepődtem, hogy valóban csupán egy órát kellett várnunk. A tapasztalataim alapján én azt mondom, hogy ha valaki észlel csőtörést budapesten, bátran keresse fel a vizszereles.net-et, mert nagyon megbízhatóak, és profin is dolgoznak. De nem csak a budapestiek kereshetik őket, hanem a Pest megyeiek is, a pontos településlista a weboldaluk alján található.

csőtörés budapesten
csőtörés budapesten