Esküvőre ajándék babakocsi

A húgomnak nemrég volt az esküvője, és mivel éppen akkor járt a terhesség végén, egy szokatlan nászajándékot kért tőlünk, egy babakocsit. Rögtön el is kezdtem keresgélni a neten, csak az volt a gond, hogy nem tudtam, hol találhatók egy jó kocsit. Ezért néztem fel az Ajándék varázsló oldalra, ahol sok információ van a babakocsikról.

A babakocsi vásárlása olyan, mint ha egy autót vásárolnánk. Ez egy nagy befektetés a pénzre és az időre való tekintettel is, és néha az ember úgy érzi, mintha több kellemetlenséggel járna.

Vannak kérdések a babakocsi vásárlásakor, amit mindenkinek fel kell tennie magának, hogy megtalálja a megfelelő modellt. Ki fogja használni a babakocsit? Hol fogjuk használni a babakocsit? Milyen időjárási körülmények között fogjunk használni? Milyen tárolótérrel rendelkezünk egy babakocsihoz (a házban és az autóban), mert nem biztos, hogy a nagyon nagy méretnek lesz nálunk helye? Szeretnénk külön ezeket az extra funkciókat, azaz az italtartót, a tároló kosarat, a napernyőt, állítható kormányt? Mennyi ideig fogjuk használni ezt a babakocsit? Mi a költségvetésünk?

Ahogy a különböző babakocsik típusait és márkákat tanulmányozza az ember, tartsa szem előtt ezeket a kérdéseket, így kiválaszthatja azt a babakocsit, amely a keresett funkciókat kínálja, és megfelel a szülő életmódjának.

Az, hogy az ember melyik babakocsit vásárolja a baba számára attól függ, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Szabványos vagy teljes méretű babakocsik: a szabványos babakocsik a nagyobb, tartósabb babakocsik, ami azt is jelenti, hogy nagyobbak és nehezebb velük manőverezni. Ez a babakocsi típus mindig egy párnázott üléssel rendelkezik, és a legtöbb tárolóhelyet a babakocsi és egy napernyő alatt kínálja. A legtöbb szabványos modell magában foglalja a szülők minden igényét, és akkor is jól használható, ha a gyerek közben nő. Sokuk átalakítható is.

Könnyű vagy esernyős babakocsi: a nevüknek megfelelően a könnyű babakocsik a hordozhatóságot szem előtt tartva vannak kialakítva. Ez az előbbinél kisebb súlyú, könnyen hordozható, tolható és hajtogatható. Nincs sok párnázottsága, és míg némelyiket az autósülésbe is be lehet helyezni, de a legtöbb 6 hónapos és idősebb gyerekeknek készült.

Vannak sport babakocsik is, amik erős gumiabroncsokból (kettő hátsó és egy az első elülső) és egy könnyű vázból állnak, a sport babakocsik nagyszerűek az aktív szülők számára, és zökkenőmentes utazást biztosítanak minden fél számára. Jó tárolókkal, fekvő ülőhelyekkel rendelkeznek, és a legtöbb autósülésekkel kompatibilisek. De ezek is terjedelmesek, így nem mozognak az üzletekben vagy lakóházakban könnyen, annyira nem manőverezhetők és nem a legkompaktabbak, amikor összecsukják őket, akkor sem. És ha őszinték vagyunk, hacsak nem vagy már lelkes kocogó vagy sétáló, nem hiszem, hogy csak azért, mert vásárolsz egy sport babakocsit, most rögtön elkezdesz majd edzeni, úgyhogy gondold át, hogy valóban szükség van-e rá.

Iker babakocsik is kaphatóak. Ha ikreid vannak, és csak egy babakocsit akarsz, ez az egyetlen lehetőséged. Egy tandem babakocsit is kaphat az ember, ha jobban utánanéz.

Az utazási rendszerek, vagyis az olyan baba ülések, amiket az autóba is be lehet tenni, általában nagyobbak és nehezebbek, de néhány könnyebb súlyú, és néha pénzt takaríthat meg, ha az ember megvásárolja az autósülés és a babakocsi kombóját. A babakocsi vásárlásakor keress egy könnyű és reverzibilis opciót.

Például a babakocsiknál az egyik legfontosabb szempont, hogy biztonságos legyen. A mai társadalomban minden a megjelenésről szól. És ez rendben is van, az emberi természet olyan dolgokat akar, amelyek szépek. De amikor a baba új kocsit kap, sokkal több szempont is létezik, mint a divatosság és a divat. Ezért nem szabad csak azt nézni, hogy egy kocsi mennyire jól néz ki, hanem azt is kell nézni, hogy mennyire praktikus.

A mai babakocsiknak meg kell felelniük az alapvető biztonsági követelményeknek, azt szeretnénk, ha egy ötpontos biztonsági hevederrel legyen ellátva, amely könnyen zárható, de nem egy gyermek számára, és megbízható fékekkel is rendelkezik. Vizsgáld meg a keretet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek éles szélei, vagy amiben a kis ujjak és a lábujjak elakadnak esetleg.

A könnyű használat is egy fontos szempont. Könnyen felemelheted a babakocsit az autóba? Talán belefér a csomagtartóba? Sokat utazol vele? Könnyű-e hajtani és szétszedni? Lehet-e manőverezni egy kézzel? Túl nagy ahhoz, hogy az ajtókon vagy az üzletek folyosóin járjál vele?

Gondolj arra, hogy mi lesz még a babád mellett a kocsiban. Egy nagy kosár az ülés alatt nagyszerű a pelenka táskához, pénztárcához és élelmiszerekkel teli zacskókhoz, ha vásárolni mész. De mi van a telefonnal, kulcsokkal, italokkal és harapnivalókkal? A pohártartók és a kis tárolóhelyek a kulcsok és a telefonok tárolásához is jók lehetnek.

Ha olyan babakocsit keresel, amely alkalmas az újszülött számára, biztonságos, kényelmes és minden szükséges funkcióval rendelkezik, könnyű, de erős, egy kézzel hajtható és könnyen manőverezhető, akkor a következő oldalon keresd: ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan

Egy nagy, az ülés alatti tárolórekesz, egy rejtett hátsó tároló zseb, egy kiterjedt napellenző, fekvő ülés mind jó tartozékok, és a fenti oldalon meg is vizsgálhatod, hogy mely modelleknek van ilyenje. Én is itt néztem utána annak a babakocsinak, amit végül a nővéremnek vettem. Végül sikerült kiválasztani a legjobbat kiválasztani, és a nővéremnek nagyon tetszett.