Esküvőn beszélgettünk a székhelyszolgáltatás árakról

Kicsit kezdem unni, hogy minden ismerősöm meghív az esküvőjére.

De komolyan.

Akivel hét éve nem beszélgettem, ráadásul azt se tudom, ki a jövendőbelije (vagy hogy hogyan ismerkedtek meg), annak miért fontos, hogy én ott legyek a lagzijában?

Jó, oké, ilyenkor biztos ajándékra is számít az ifjú pár minden meghívott részéről, de szerintem így sem éri meg: gondoljatok csak bele, mennyivel több adag vacsorát kell kifizetni minden egyes meghívott vendég után! Arról nem is beszélve, hogy vannak “ottalvós” esküvők, és hát egy hotelszobát lefoglalni nem olcsó mulatság…

Ezeket az esküvőn is részleteztem annak az asztaltársaságnak, akihez oda lettem ültetve. Senkit nem érdekelt, de nem bántam: úgyse fogjuk egymást soha többé látni.

A legnagyobb meglepetésemre, pont ebből a megjegyzésemből kerekedett a legjobb beszélgetés: elkezdtünk a felesleges költségekről beszélgetni, és az egyik srác elmondta, hogy szerinte ez az esküvő legalább akkora pénzszórás, mint iparűzési adót fizetni. Könnyen beszél, gondoltam, aztán majd később elkapja a NAV…

Csakhogy azonnal hozzátette, hogy ő azért nem fizet iparűzési adót, mert olyan településre van bejegyezve a vállalkozásának a székhelye, ami nem iparűzési adó köteles. Ehhez székhelyszolgáltatást vesz igénybe, amivel számos adminisztratív terhet is levesznek a válláról.

székhelyszolgáltatás árak

Csakhogy a székhelyszolgáltatás árak a magasban vannak, tette hozzá. Ezért érzi magát nagyon szerencsésnek, hogy egy olyan céget sikerült találnia, akikkel kedvező székhelyszolgáltatás árak mellett kerülheti el teljesen legálisan az iparűzési adót, sőt, emellett a leveleit, csomagjait is átveszik, eljuttatják hozzá, és havonta egyszer még tárgyalótermet is biztosítanak, ha szüksége van rá. Azt mondta, hogy nekik 11 éves tapasztalatuk van már, jól tudják kezelni a hatósági intézkedéseket, minden esetben jogszerűen járnak el, és pénzügyileg stabilak. Tisztában vannak a lehetséges ellenőrzésekkel, és jó tanácsokkal látják el az ügyfeleiket már a weboldalon is. Én például a weboldalukról tudtam meg az esküvői beszélgetés után, hogy a végrehajtó akár magántulajdont is lefoglalhat, ha az otthonunkba jegyezzük be a cégünket, és itt történik kényszerintézkedés.

Az ilyen veszélyek miatt tényleg érdemes profi, jogilag tisztán eljáró cégre bízni a székhelyszolgáltatást, akik ráadásul nem dolgoznak magas székhelyszolgáltatás árakkal!