Esküvői kalamajka

Ahogy közeledett a Nagy Nap, egyre izgatottabb lettem. Minden készen van, már csak az utolsó utáni simítások vannak hátra. El sem hiszem, hogy itt tartunk, hihetetlen gyorsan repültek a napok az elmúlt hetekben. A készülődés minden pillanatát élveztem és szinte mindent én csináltam apró segítségekkel természetesen. A ruhám káprázatos, ahogy a koszorúslányoké is. Imádtam a ruhapróbákat, a szalon látogatásokat. A kedvencem a menüsor kiválasztása volt, végigkóstolni a mennyei fogásokat, a sok süteményt és tortát. Én magam is imádok főzni, nem csoda, hogy ezt is nagyon élveztem. Szintén nagyon jó volt a virágárusokkal a közös ötletelés, egyeztetés. Nagyon sok életet, vidámságot, harmóniát tudnak vinni a virágok az esküvőbe. A helyszín kiválasztása viszont tényleg a kedvenc momentumom volt. Közösen autóba ültünk vőlegényemmel és bejártuk az ország szebbnél szebb kastélyait, kúriáit, sőt még néhány várat is megnéztünk. Végül a választás egy csodaszép, mesebeli kis kúriára esett a Budapest mellett. Nincs tőlünk messze, így nem kell a vendégeknek naphosszat utazni, bőven van férőhely, díszíthető termek vannak benne, külön lesz táncnak, koktélozásnak terem és külön az étkezéseknek. Valamint lehetünk nappal a szabadban, éjjel pedig bent a varázslatos kúria falai közt. A tulajdonosok és a helyi rendezvényszervezők mind nagyon kedvesek voltak, rugalmasak és lesték minden kívánságunkat. Mindenre találtak megoldást, voltak remek ötleteik. Hamar megtaláltuk a közös hangot.

Már csak egyetlen egy nap volt hátra az esküvőig, készen álltunk az indulásra, minden be volt pakolva a kocsiba, amikor megcsörrent a telefonom. A kúriából hívtak. Először azt hittem, valami utolsó egyeztetés szükséges vagy valami apró változtatást kell végrehajtani. De éreztem a hölgy hangjában valami aggodalmat. A hölgy remegő hanggal mondta, hogy a nagy táncterem melletti mosdóban eldugultak a lefolyók. Még mielőtt reagálhattam volna, vőlegényem már mondta is a megoldást: hívni kell a víz-, gáz- és fűtésszereléssel foglalkozó céget, akik végeznek duguláselhárítást budapesten, árak kapcsán sajnos nem emlékszik sokra, mert régen volt már, hogy felfedezte ezt a céget. Át is küldte a számukat a kúriának, akik minden bizonnyal azonnal értesítették őket. A több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkező cég ugyanis a nap mind a 24 órájában szolgálatra kész, ami jelen esetben nekünk óriási szerencsénk volt. Mivel a kúria Pest külvárosában volt, így egy órán belül meg is érkeztek a szakemberek. Még a telefonos beszélgetés során kikérdezték a kúriát, hogy mi a is a pontos probléma, így tudták, hogy milyen eszközöket kell majd magukkal vinni. Elmondták, hogy három eszköz létezik, amellyel meg szoktak oldani ilyes fajta dugulásokat. Van a nagy nyomású ipari pumpa, amely működését tekintve hasonlít egy WC pumpához, csak egy nagyon erős vízsugár okoz túlnyomást a csőben, ezáltal megszüntetve a dugulást. Van a spirálos duguláselhárító berendezés, amit a kúriában történt lefolyó megtisztításához használtak. Ezt csőgörénynek becézték, mivel végigmegy a csövön és folyamatosan szedi le a szennyeződést a cső faláról. Van egy harmadik eszköz, de ezzel inkább nagy csöveket szoktak tisztítani, mert ez a víztúlnyomásos berendezés úgy mondva szétvágja a dugulást a vízsugárral.

Elmondták a kúriában, hogy mi okozhatta a dugulást. Ez igazán érdekes mert éppen a dugulást elhárító szer volt az oka. Méghozzá azért, mert ez egy lúgos anyagú szer, amely azt feltételezi, hogy a dugulást valamilyen zsíros anyag okozta. Viszont ahelyett, hogy feloldotta volna ezt a zsíros anyagot, összekeveredett vele ezzel még nagyobb dugulást okozva. Dugulást okozhat egy kifejezetten dugulás elhárítás céljából vásárolt eszköz is, ha az ember úgy használja, hogy nem ért hozzá vagy nem olvasta el rendesen annak használati utasítását. Ennél sokkal egyszerűbb hívni szakembert, aki gyorsabban, egyszerűbben megoldja a problémát, így saját magunknak is kevesebb fejfájást okozva. A kúria esetében is ezt remekül csinálták. Kiderült, hogy a cég, akik megoldották a problémát díjmentesen szálltak ki a helyszínre, sőt a telefonon történő tanácsadás minden esetben ingyenes.

duguláselhárítás árak budapest

Mit érdemes még tudni a cégről a kárt elszenvedő ügyfeleknek a duguláselhárítás budapest árak tekintetében? A cég garanciát vállal minden munkájára, minden általuk végzett karbantartásra, szerelésre és javításra. Ez lehet, akár több év is, a munka jellegétől függően. Így az ügyfelek teljes mértékben megbízhatnak bennük, ami nagyon fontos egy ilyen szolgáltató hitelességére való tekintetben. A szakemberek mind, egytől egyik képzett, tanult emberek, akik rengeteg hasonló problémát megoldottak már, így nem kell tartanunk attól, hogy szakmaiatlan módon próbálják majd meg orvosolni a problémánkat. Nincs olyan probléma, amit ne tudnának megoldani. Nagyon alapos munkára törekednek, hiszen nekik is érdekük, hogy meg legyünk elégedve a munkájukkal. Továbbá tud a cég biztosítani számlát, amelyet a kúriában dolgozók is igényeltek. Ezt a hiteles számlát a biztosító társaság is minden gond nélkül elfogadja.

A cég nem csupán dugulások elhárításával, lefolyók tisztításával foglalkozik. Lehet keresni őket rengeteg más hasonló jellegű problémával, mint például: csatornatisztítás, csatornázás, csőtörés, olyan vízszerelési munkák kapcsán, mint a vízvezeték szerelés, WC tartály csere vagy szerelés, fürdőkád felújítás. Van a cégnek gázszerelője, gázkészülék és bojler szerelője is, így tudnak gáztűzhelyet szerelni, kazánt, bojlert javítani, konvektort vagy átfolyós gáz vízmelegítőt szerelni. Továbbá fűtésszerelésben is a segítségünkre lehetnek, mert foglalkoznak cirkó, radiátor vagy termosztát szereléssel, sőt csőtöréssel is. Rengeteg gázkészülék típushoz értenek, így nem kell tartani attól, hogy kiérkeznek és idegen lesz számukra az adott készülék. Ha nem működnek a radiátorok, hideg van a házban, probléma adódik a padló vagy a fal fűtésével, természetesen abban is tudnak segíteni. Plusz a vízszerelés minden területére van szakembere a cégnek. Így meg tudnak oldani bármilyen csaptelep, mosdó, WC vagy kád szereléseket, karbantartásokat és újításokat is.

Szóval mondhatni a kúria a lehető legjobb céget hívta, mert semmi perc alatt oldották meg a lefolyók megtisztítását a lehető legjobb eszközök segítségével. Azért pedig duplán hasznos volt a kiszállás, mert megtudták, mit nem szabad tenni ilyen dugulás esetén. Ennek a víz-, gáz- és fűtésszereléssel foglalkozó cégnek a számát biztos vagyok benne, hogy elmentette a kúria, hiszen szerintem ők sem gondolták, hogy az esküvő meg lesz tartva és ilyen gyorsan elhárul a probléma. A takarítónők elvégezték az utolsó felmosást és a mosdóhelyiség takarítását is. Aztán már csak bennünket vártak.

A probléma megoldódott, hamarabb, mint mi azt gondoltuk volna. Mire megérkeztünk már nyoma sem volt a dugulásnak, minden kész volt a csodás esküvőnkre. Nagyon hálásak voltunk a kúriának, a dugulást elhárító szakembereknek és mindenkinek aki ilyen gyorsan és higgadtan kezelte a problémát. Nincs más hátra, mint elengedni magam és élvezni az esküvőmet.