Egy esküvőn mindig elegánsan kell megjelenni

Ez az egyik alapszabály. Esküvőn mindig legyél elegáns, de nőként sose legyél elegánsabb a menyasszonynál. Fehér ruha tabu ilyenkor, pedig az a kedvenc színem. Az unokahúgom esküvőjén egy azúrkék ruhában jelentem meg, a kedvenc retikülömmel, amit még a nagymamámtól kaptam a szalagavatómra. A férjem, Gellért egyáltalán nem az a kiöltözős fajta, a munkahelyén sem kell szerencsére öltönyben és ingben lennie, így a hétköznapi viselete a farmer-tornacipő kombináció szokott lenni. Azonban az esküvőre neki is be kellett szereznünk egy elegáns öltözéket. Előhalásztuk a szekrény mélyéről a régi öltönyét, de akkor vettük észre, hogy megrágta a moly. Mindenképp a vásárlás jöhetett csak szóba.

Öltönyt szabóval csináltatott magának a férjem, ezt tartotta a legmegbízhatóbbnak, hisz akkor olyan lesz a ruha szó szerint, mintha ráöntötték volna. Miután az megvolt és a cipőt is megvettük, már csak a táska hiányzott. Ugyan azt a ceremónián nem cipelte magával, hanem a kocsiban hagyta, de amúgy is venni kellett egy elegáns oldaltáskát, mert ki tudja, mikor lesz rá szükség. Nem volt könnyű dolgunk, mert mindenképp olyan helyről szeretett volna táskát venni, ahol megbízhatóak és minőségi termékeket árulnak. A megfelelő cég megtalálása azonban időbe tellett.

Először az általunk is ismert oldalakat kezdtük el böngészni, de Gellért nem talált azokon neki megfelelő táskát. Egyik ismerősöm, Klára a munkahelyemről a Bagbox-ot ajánlotta, elmondása szerint ő is ott vásárolt táskát a férjének születésnapjára, aki teljesen odavolt az ajándékért és Klára is meg volt elégedve a webáruház által nyújtott szolgáltatással. Gondoltam, nincs mit veszítenünk, egy próbát megér, legalább megnézni, mik kaphatóak ott. Gellérttel tehát együtt néztük meg magunknak ezt az oldalt, a Bagbox-ot. A választék hatalmas, ezt azonnal láttuk és sok mindent árulnak, nem csak táskákat, de pénztárcákat is, gyerekeknek iskolatáskát, hölgyeknek pedig ékszerdobozt. Még én is elböngészgettem az ékszeres dobozoknál, mert egyre több volt az olyan ékszerem, amit már nem tudtam hol tárolni. Visszatérve Gellért táskájára, a férfi oldaltáska kategóriában remekebbnél remekebb termékekre bukkantunk.

A férjem hosszasan válogatott, olyat szeretett volna találni, amit lazább öltözékhez is felvehet, de öltönyhöz is passzol. Több táska is szóba jött, de végül együtt választottunk ki egyet, ami mindkettőnk szerint a legjobb döntés volt. A termékleírás és a minőségi fotók biztossá tették a választásunkat, a vásárlói vélemények is pozitívak voltak, tehát a kosárba került a termék. Gellért fizetett a bankkártyájával és a szállítási költséget is megúsztuk, mivel 10 000 Ft felett vásároltunk. A GLS egy megbízható futárszolgálat, szóval nem féltem, hogy elkavarodik valahol a táska. Gellért a munkahelyére kérte, ahová napokon belül meg is érkezett. Aznap SMS-ben tájékoztatták, körül-belül mikor fogja megkapni, így előre tudott tervezni. Este, mikor jött haza, már ott lógott a vállán az új szerzemény. Én is alaposan szemügyre vettem, de pontosan az volt, amit a Bagbox oldalán is láttunk, az ára teljesen korrekt és a minősége is remek.

Nekem is megjött ám a kedvem a vásárláshoz, le is csaptam egy jó kis ékszerdobozra végül. Ez a vásárlás is zökkenőmentesen zajlott, a felületet pillanatok alatt megtanulja az ember kezelni és utána már szinte vakon navigálhat a Bagbox oldalán, annyira átlátható az oldal. Mindenkinek őszintén ajánlom őket, ezt meg is tettem az esküvőn, mikor a parkolóban többen is odajöttek hozzánk és a férjem oldaltáskájáról érdeklődtek. Biztos vagyok benne, hogy aki tőlük vásárol, nem fog csalódni és azt kapja majd, amit vár.