Egy esküvő elmaradhatatlan kelléke: a vendégkönyv

Amikor esküvőt tervezünk, egy idő után talán már azt sem tudjuk, hogy hol áll a fejünk. Annyi mindent szeretnénk és végül annyi minden máshogy alakul, mint terveztük. Ettől azonban nem kell elkeseredni. Hisz végül úgyis minden jól alakul majd. És a kis bakikon meg egyebeken majd csak mosolygunk. Sokan túlizgulják a rendezvényt, pedig ennek igazán lazának és kötetlennek kellene lennie.

Amit én tanultam a saját esküvőkből az az, hogy a szelfigép telitalálat volt. Ez ugyanis nagyszerű kiegészítője volt az esküvő napjának. Sokan használták, barátok, családtagok készítettek el sok-sok vicces fotót és persze ezek java részén mi is ott pózoltunk.

A szelfigéppel kapcsolatban pedig kérdés az is, hogy melyek az esküvői fotósarok kellékek. Hisz ezek nagy mértékben befolyásolják azt, hogy milyen hangulat is uralkodik a szelfigép körül. A vicces kellékekről pedig a selfiegep.hu csapata maximálisan gondoskodik. Én magam is egy esküvőn láttam először ilyen fotósarkot, és már akkor elhatároztam, hogy mi is megajándékozzuk ezzel a vendégeinket. Hisz voltaképp az együtt ünneplésnek az is a része, hogy megörökítsük a vidám pillanatokat.

Nagy előnye a selfiegep.hu által nyújtott szolgáltatásoknak, hogy azonnal ki is nyomtatják a gépeket, csakúgy, mint egy fotóautomata. Ezekből a képekből pedig akár egy vendégkönyv is készülhet a helyszínen.

Az esküvői fotósarok kellékek igencsak jó szolgálatot tesznek a lagziban, vicces parókákkal, szemüvegekkel és egyéb kellékekkel. És hogy hogy lesz ebből vendégkönyv? Igen egyszerűen, csak egy üres könyv és némi ragasztó és filctoll szükséges. Persze minél vidámabbak a színek, a minták, annál vidámabb lesz a végeredmény is.

Amikor az esküvőt elkezdtük szervezni, akkor nyilván mi is utánajártunk annak, hogy mi a divat, mik a trendek. Például azt nem is tudtam, hogy idén is hódítanak a fekete-fehér színek. Ha pedig nem vagyunk biztosak abban, hogy hogy tudjuk ezt beépíteni az esküvőbe, akkor megnyugodhatunk, hisz rengeteg módja van. Ráadásul a fekete-fehér igen elegáns és még csak attól sem kell tartanunk, hogy a fekete nyomasztó vagy akár gyászos lesz. Minden a mértéken múlik, a fekete étkészlet vagy a fekete-fehér virágok igencsak jó szolgálatot tehetnek.

Még ha a színekkel, stílussal kapcsolatban sokáig vannak is kérdőjelek az emberben, azzal azért mindenki tisztában van, hogy az emberek szeretnek a telefonjukkal fotózni. Ezért döntenek úgy egyre többen, ahogy mi is tettük, hogy megkértük a vendégeket, hogy a szertartáson ne fotózzanak. Szerintem ez több szempontból is jó döntés volt. Egyrészt azért, mert így mindenki át tudta élni a pillanatokat, másrészt azért, mert a fotósok is nyugodtan tudtak dolgozni.

A telefonok aztán persze utána csak előkerültek, de volt annál nagyobb szenzáció is. Az esküvői fotósarok kellékek már az első pillanattól igen nagy sikert arattak. Ezek a képek azonnal nyomtathatók és megoszthatók, és maradandók is, hisz örök emléket jelentenek majd. Igazán felejthetetlen pillanatokat élhettünk át mi is a selfiegep.hu-nak köszönhetően az esküvőn és a vendégek azóta is emlegetik a szelfigépet.

Ezek a fotóautomaták azonban nem csak esküvőkre ajánlottak, hanem céges bulikon, fesztiválokon is igen jó bulinak számítanak. De hogy mi is maga a szelfigép és hogy milyen szolgáltatást nyújt a selfiegep.hu? Az esküvői fotósarok kellékek mellett érdemes erről is pár szót ejteni.

Maga a szelfigép egy kis méretű fotóautomata, ami bármilyen sarokban elhelyezhető egy rendezvényen. Maga a doboz tartalmaz egy profi, igen magas minőséget képviselő tükörreflexes gépet, egy vakut és egy fotónyomtatót. Mindezt egy dobozba zárták és így született meg a szelfigép. Valójában z egy profi, komplett fotóstúdió, aminek igen egyszerű a használata is. Az automata képernyőjét kell megérinteni és beállni a gép elé, és máris készülhetnek a viccesebbnél viccesebb fotók. Ehhez persze szükségünk lesz esküvői fotósarok kellékekre is, melyeket szintén a selfiegep.hu csapata hoz majd el nekünk.

Parókákat, szemüvegeket, álarcokat, sokféle vicces, vidám, színes kiegészítőt, melyekkel igazán jó hangulatot varázsolhatunk magunk köré.

A selfiegep.hu szolgáltatásairól pedig azt érdemes tudni, hogy az egyeztetett időpont előtt már egy órával kiérkeznek a helyszínre, hogy mire a vendégek megérkeznek, más készen legyen a gép. Budapest határain belül egyébként 5000 forintos kiszállási díjat számolnak fel, ezen kívül természetesen vidékre is igen szívesen elmennek a fotóautomatával, baráti árakon, alacsony kilométerdíjak mellett.

Az automata működése egyszerű, azonban a rendezvényen jelen van a selfiegep.hu egy munkatársa, aki segítséget nyújt a vendégeknek a gép használatában. Az elkészült fotókat pedig pár pillanat múlva már mi magunk is kézbe vehetjük. Ezen kívül pedig digitális formában is megkapjuk, hogy valóban maradandó élmény legyen. A selfiegep.hu szelfigépeivel lehetőség van mozgó animációk elkészítésére is, az úgynevezett gif-ek is játszanak tehát.

Fontos azt is tudni, hogy a selfiegep.hu személyre szabott szolgáltatást nyújt, ami azt jelenti, hogy a fotókon megjelenhet egy előre egyeztetett logó, név, minta, dátum. Mi az esküvőnkön használt betűtípussal a nevünket írattuk rá és a dátumot, ezen kívül a színvilág is hasonló volt. Így a vendégek évekkel később is tudhatják, hogy milyen rendezvényen is készült az adott kép. Szerintem ennek céges rendezvények esetében is igen nagy hasznát vehetjük, megkérdőjelezhetetlen marketing értéke van ugyanis.

És akkor még nem is beszéltünk a hátterekről, ami lehet egyszerű fehér is. De van lehetőség különlegesebb hátterek igénybevételére is. Ezek között is nézelődhetünk, válogathatunk, ha ellátogatunk a selfiegep.hu weboldalra.

A szolgáltatással kapcsolatban érdemes azt is megjegyezni, hogy 4, 6, és 8 órás időtartamra is igényelhető. De akkor se keseredjünk el, ha például négy órára kértük a szolgáltatást, de azt látjuk, hogy az idő vészesen fogy, az emberek pedig még vágyakozva sorakoznak. Van lehetőség ugyanis arra, hogy az időtartamot a helyszínen meghosszabbítsuk.

A selfigep.hu árai korlátlan mennyiségű fotó nyomtatását tartalmazzák, és több méretbe is van lehetőség a nyomtatásra, vagy akár egy képből több is készülhet.

Az esküvői fotósarok kellékek is a csomag részei, tehát a parókákat, álarcokat, maszkokat a selfiegep.hu csapata szállítja el nekünk. Összességében személyes asszisztenciát tartalmaz a csomag, ezen kívül korlátlan számú nyomtatást, nincs limit tehát. Az elkészült képeket digitálisan is megkapjuk, és személyre szabott háttérre nyomtathatók a fotók.

Mindezekért is érdemes felkeresni a selfiegep.hu-t és időpontot foglalni. Legyen szó akár a saját esküvőnkről, akár ajándékba szeretnénk szelfigépet. Utóbbit azért érdemes egyeztetni az ifjú párral, hisz amúgy is szükségünk lesz a dizájnelemekre és a helyszínnel is egyeztetni kell a helyigényt.

Egy esküvő hangulatát igencsak fel tudja dobni egy ilyen szelfigép, ha pedig profi szolgáltatót keresünk, kiváló ár-érték arányban, akkor a selfiegep.hu-nál biztosan jó kezekben leszünk. Profi szakemberek, profi képek és kiváló hangulat – persze ehhez kellenek az esküvői fotósarok kellékek is.