A topcegalapitas oldala és a saját tervezésű esküvői ruháim

Már kislány korom óta álmodozom arról, hogy ruhák (azon belül kifejezetten menyasszonyi ruhák) tervezésével foglalkozom. Az elmúlt években megtanultam mindazt, amire szükségem lehet az álmom valóraváltásához. Sőt, egy varrónő mellett is hosszú ideig gyakorlatoztam egy esküvői ruhaszalonban.

Nemrég úgy éreztem, eljött az idő, hogy saját szalont nyissak. Ezt természetesen úgy képzeltem el, hogy alapítok egy saját céget. A cégalapítós ötletemhez két barátnőm (egy virágkötő és egy ékszerkészítő) is társult. Végül tehát egy komplett esküvői szalon terve van a zsebünkben.

A cégalapítás feltételeivel, folyamatával és menetével pedig – egy ismerősünk ajánlása nyomán – a topcegalapitas nevű weboldal segítségével ismerkedünk.

A cégalapítás a topcegalapitas segítségével nem is tűnik olyan nehéznek

Egy saját cég elindítása természetesen a weboldal tájékoztató anyagainak átolvasása után sem tűnik könnyű dolognak. Számos tényezőre oda kell figyelni ahhoz, hogy valóban teljesen törvényes és bejegyzett cég tulajdonosai lehessünk. A topcegalapitas azonban igyekszik mindent megtenni azért, hogy ne tűnjön olyan ijesztőnek a dolog.

Weboldalukon egyszerű és közérthető formában szednek össze minden olyan információt, amit tudni érdemes. Az oldal tájékoztatói mindenkinek tudnak segíteni, akik cégalapításon gondolkodnak. Akkor is, ha egyelőre csak játszadozik az ötlettel. És akkor is, ha már ott tart, hogy belevág a saját cég elindításába.

A weboldalon található információk és tájékoztatók abszolút naprakészek. Tehát biztosak lehetünk, hogy általuk azt tudjuk meg, hogyan lehet céget alapítani az aktuális évben.

Ezt mind megtudhatod a weboldalról

A topcegalapitas weboldalán az érdeklődő tehát számos fontos dolgot megtudhatnak a cégalapításról. Megismerkedhetünk azzal, milyen feltételei vannak a cégalapításnak 2021-ben. Megtudhatjuk, hogyan zajlik a saját cég létrehozásának pontos folyamata. Tájékozódhatunk a cégalapítás költségeiről is. Illetve az oldal pontokba szedve rendszerezi azokat a teendőket, amiket a papírok aláírása előtt és után végre kell hajtani ahhoz, hogy minden rendben legyen a leendő cég körüli papírokkal.

A tájékoztató anyagok mellett a gyakran feltett kérdéseket és az ezekre adható válaszokat is bemutatja az oldal. Ez nem csak azért jó, mert további infókat tartalmaz, hanem azért is, mert a kérdések meggyőznek minket arról, mások pont ugyanazt nem tudják, amit mi.

Az oldal nem csak tájékoztatásra való

A topcegalapitas oldala nem csak a cégalapításról való tájékoztatásra hivatott. Hanem akkor is jó választás lehet, ha már készen állunk arra, hogy elindítsuk saját cégünket. Alapvetően ugyanis a cégalapítás körüli teendők elvégzésében segítő oldalról van szó.

Segítséget nyújtanak a cégalapításhoz szükséges ügyvédi munka elvégzésében, és a szükséges papírok megszerzésében. Valamint remek csomagajánlatokat kínálnak a leendő céged elindításához.

A cég akkor is tud segíteni neked, ha a cégalapításban egyedül az gátol meg, hogy nem tudod, hol lehetne a leendő cég székhelye. Az oldal ugyanis székhelyszolgáltatással is foglalkozik. Vagyis a cégalapítás mellé székhelyet is tudsz igényelni tőlük Budapesten vagy Újlengyelben. Ráadásul ha igénybe veszed ezt a szolgáltatást, akkor a cégalapításhoz kapcsolódó ügyvédi munka teljesen díjtalan lesz.

A topcegalapitas tehát egy olyan oldal, ahonnan rengeteg mindent megtudhatsz a cégalapítás valódi folyamatáról. Ezért érdemes lehet rögtön abban a pillanatban felkeresni, hogy elkezdesz gondolkodni egy saját cég ötletén. Ha pedig már 100%-ig biztos vagy abban, hogy készen állsz, választhatsz egyet a cég háromféle csomagajánlata közül, és bele is vághatsz a dologba.

TEHÁT!

Ha érdekel, hogyan is néz ki pontosan egy cégalapítás. Vagy netán már minden megvan ahhoz, hogy elstartolj…

Keresd fel a topcegalapitas.eu weboldalt. Ők ugyanis mindenben segítenek neked!