A legszebb esküvői meghívó szívből készül

A férjem grafikus, így nem volt nehéz kitalálni, hogy ő fogja tervezni az esküvői meghívónkat. Csodálatos meghívót álmodott meg, ami több rétegű volt, és origami szerűen volt összerakva, még egy kép is volt benne, rólunk. Ő tervezte, én hajtogattam és annyira komolya vettünk a diy hangulatot, hogy otthon nyomtattuk ki mind a százötvenet.

https://nyomtatoalkatresz.hu

Mivel a férjem otthonról dolgozik, ezért nagyon jó minőségű nyomtatóink vannak otthon (és még sok ezer más kütyü), hogy mindenfélét ki tudjon próbálni printben, mielőtt nyomdába küldi. Fontos, hogy hogyan néznek ki a színek nyomtatásban, amiket ő azelőtt csak a képernyőn lát. Éppen ezért két nyomtatónk is van: egy tintasugaras és egy lézeres nyomtató. Ha fekete szövegről van szó, nem igazán számít, hogy melyiket használja az ember, de a színes nyomtatás esetében már annál inkább: a tintasugaras nyomtató képminőségben nyomtat, szóval lehet hozzá venni fényképpapírt is, a másik nyomtató színes nyomtata pedig kiadványok, szórólapok minőségét kelti. Én természetesen a tintasugarast imádom, mert rengeteg képet nyomtatok ki vele. Amikor a férjem tonert és partont rendel a https://nyomtatoalkatresz.hu/ oldalról, akkor mindig rendeltetek vele fényképpapírt is, többfélét, hogy legyen bőven.

A férjem imád mindent az internetről rendelni, és neki könnyű is, hiszen egész nap, bármikor tudja fogadni a futárt. Az egyik kedvence ez a már említett oldal. Azt mondta, hogy már azt imádja, amikor egy webshopon nincs szállítási költség. Ettől úgy érzi, hogy igazán tisztelik a vásárlót. Emellett az oldalon folyamatosan akció is van, ami számunkra nagyon hasznos. Két bármilyen termék esetén mindkettő olcsóbban van, mint önmagában, három esetén pedig mindhárom még olcsóbban. Soha nem egyszerre fogy ki a színes és fekete tonerek, meg a színes és fekete patronok, de amikor egy kifogyóban van, mindig leellenőrzi a férjem, hogy melyikből van kevés, és egyszerre három terméket rendel. Na meg a fotópapírokat nekem! Fényes és matt papírokat is szoktam rendelni, meg nemrég még olyat is vettem, azt is innen, ami rávasalható pólóra és a nővéremnek ajándékba adtam egy pólót, amin ő van a gyerekeivel. Nagyon örült neki és nem is volt nehéz megcsinálni. Annyi, hogy csak a tintasugaras nyomtatóval működik ez a papír meg ez az egész dolog, a lézeressel sajnos nem.

A meghívóra visszatérve, rendeltünk innen speciális kétoldalú matt papírt, meg kozo papírt, ami áttetsző, eperfa alapú, természetes szálakból álló papír, tintasugaras nyomtatóba való. Ezekre nyomtattunk, és akkor én hajtogattam össze a papírokat és csodás lett a végeredmény. Tényleg nagyon csodás lett, imádtam fogadni a gratulációkat (a házasságunkra is, de a meghívóért is mindenki odáig volt.)