A férjem bátyjának esküvőjére új táskát vettem

Esküvőre voltunk a férjemmel hivatalosak, ráadásul a bátyja nősült meg, így igen közeli családtagról volt szó. Hadd ne mondjam, nekem rögtön az ugrott be, hogy most akkor mindenképp új ruhákat kell vennem, mert a már meglévők közül egy sem illik erre a neves alkalomra. El is mentem ennek megfelelően a városunkban található egyik butikban, ahol kiválasztottam egy gyönyörű egyberuhát. Vettem hozzá cipőt is, így már éreztem, hogy készen állok a lakodalomra. Igen ám, de eszembe jutott az is, hogy valami cipő is kellene a ruhához. Itt bajban voltam, mert táskabolt viszont nem volt a városunkban, és akkor nem nagyon volt tervben, hogy átmenjünk a szomszéd városba, az idő pedig szorított. Ekkor modern emberként én is az internethez fordultam remélve, hogy találok valami használhatót, és a rendelkezésre álló szűkös időn belül tudok a ruhámhoz illő táskát venni. Szerencsére eszembe jutott, hogy régebben már vásároltam az annataska.hu oldaláról, ahol egy nagyon szép válltáska ragadta meg a tekintetemet. Tudtam, hogy inkább ridikült kellene vennem, de nem tudtam ellenállni a csábításnak.

Az is az annataska.hu mellett szólt, hogy már tagja voltam a hűségprogramnak, így emlékezetem szerint voltak is a pontgyűjtő számlámon felhasználatlan pontjaim. Már csak az volt a kérdés, hogy a felhasználásra rendelkezésre álló 180 nap az utolsó vásárlásom óta eltelt – e vagy sem. Szurkoltam, és szerencsére megvoltak még a pontjaim, így olcsóbban tudtam hozzájutni a kinézett válltáskához. Egyébként is hasznosabb volt nekem a válltáska, mert pici gyerekeim vannak, így mindig sok a cucc nálam, aminek rendesen el kell férnie, ezért nem is érdemes ridikül után néznem. Így, ezzel a gondolatmenettel elég gyorsan meg is győztem magam a válltáska felől. Egyébként a pontok beszámítása úgy alakul, hogy ha az ember teljes árú terméket vásárol, akkor a vásárlásának az 5 % – át fogja megkapni jóváírva a számlájára, akciós táska esetén pedig ez 3 % -ot jelent. Ugyan így első ránézésre ez nem tűnhet soknak, sőt, néhány embernek feleslegesnek is tűnhet néhány ezer forintért ez a hercehurca, de én személy szerint nagyon szeretek spórolni, igyekszem minden alkalmat erre megragadni. Sőt, az a szokásom, hogy ha valamit akciósan veszek, akkor az eredeti árhoz képest lévő különbözetet elteszem, hogy később lássam, mennyit is sikerült az adott vásárlással spórolnom. Amint egy kisebb összeget sikerül összegyűjtenem, szoktam magamnak venni meglepetésként valami apróságot. Ez nagyon jó motivációs tényező is lehet, csak ajánlani tudom.

Amikor az oldalon böngésztem, segítségül hívtam az egyébként nagyon hasznos szűrőt is. Alapjáraton nem nagyon szoktam ezt használni más weboldalakon, de itt különösen jól jött. Ugyanis a ruhám kék színű volt, így csak fehér vagy fekete táska jöhetett nekem szóba. A szűréssel aztán lecsökkentettem a találatok számát, így nem kellett végigböngésznem a csomó barna vagy másmilyen színű táskát. Szerencsére a fizetés és a szállítás során minden rendben ment, semmi gond nem akadt. Az annataska.hu – nak köszönhetően a férjem bátyjának esküvőjén aztán tényleg csinos öltözékben pompázhattam, ami az önbizalmam szempontjából sem volt utolsó. Még a férjem is megdicsérte a táskát, aki aztán nem szokta ezeket a dolgokat észrevenni. Így minden értelemben nagyon pozitív volt a vásárlási élményem, és alig várom, hogy újra vásárolhassak az annataska.hu – ról.

válltáska